HOTEL KEUR

Flair in Zandvoort

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure

Hotel Keur is een kleurrijk boutique hotel in het centrum van Zandvoort. Wij verwelkomen iedereen als onze eigen familie en zorgen dat u zich bij ons en in Zandvoort helemaal thuis voelt.

Overnachten bij Hotel Keur

Onze kleurrijke kamers zijn recentelijk gerestyled. Frisse kleuren, bloemenbehang en Hollandse Meesters aan de muren – een knipoog naar de mooie musea in Amsterdam. Wij beschikken over in totaal 41 accommodaties, bestaande uit 32 hotelkamers en 9 appartementen, elk voorzien van een keuken. De meerderheid van onze kamers heeft balkons en grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Daarnaast kunnen gasten die in de meeste appartementen verblijven, genieten van hun ochtendkoffie in de zon in onze gemeenschappelijke tuin. Voor een echt ontspannen begin van uw dag raden wij u aan het ontbijt samen met uw accommodatie te boeken, zodat u volledig kunt opgaan in de Hotel Keur ervaring.
Hotel Keur in Zandvoort
Hotel Keur in Zandvoort
Hotel Keur in Zandvoort
Hotel Keur in Zandvoort

Boekvoordeel

Door rechtstreeks bij ons te boeken heeft u tal van voordelen. Uw verblijf is 10% goedkoper dan wanneer u via andere websites boekt. Hotelkamers kunt u tot 3 dagen voor aankomst gratis annuleren, laat inchecken en zonder creditcard boeken.

Ons hotel

Ons familiehotel is een van de oudste hotels in Zandvoort en een begrip in het dorp. Het ligt in het centrum op loopafstand van leuke winkeltjes en restaurantjes, direct naast het station en op zo’n 5 minuten lopen van het strand. De sfeer in ons hotel is huiselijk en onze service is persoonlijk. Beneden hebben wij een gezellige huiskamer ingericht.
familiehotel in Zandvoort
Hotelaanbiedingen in Zandvoort

Omgeving

Kom genieten van het mooie Zandvoort. Er is zo veel te doen! Het strand, de duinen en het dorp. Perfect om te wandelen en te fietsen. Maar ook steden als Haarlem en Amsterdam zijn dichtbij en goed bereikbaar met de trein. Of denk aan de Keukenhof en de Zaanse Schans. Wij geven u graag persoonlijke tips om de omgeving te verkennen.