Veelgestelde vragen

Reserveringen

Wat is de Laagste prijs garantie?
Via onze website hebben wij de laagste prijs garantie. Als u direct boekt via www.hotelkeur.nl, heeft u altijd de laagste prijs en beste voorwaarden ten opzichte van andere partijen.
 

Betalingen

Welke betaalmogelijkheden biedt het hotel?

U kunt bij aankomst betalen met pin, VISA/Mastercard of contant. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast vooruit te betalen bij uw reservering via de website.

Aankomst

Hoe laat kan ik inchecken?

Onze check- in is vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur. Mocht u eerder arriveren dan 15.00 uur (en na 10.30 uur), is dat geen probleem. We checken u alvast in en u kunt uw bagage achterlaten als de kamer nog niet klaar is. Is de kamer al wel klaar, dan kunt u kosteloos er eerder in. Mocht u later arriveren dan 18.00 uur, laat het ons dan even weten zodat we de kamer voor u kunnen blijven vasthouden.

Tijdens het verblijf

Mag er worden gerookt in het hotel?

Roken is in ons hotel niet toegestaan, op een balkon mag er wel gerookt worden. Wij hebben een zero-tolerance policy op alle soorten drugs.

Vertrek

Hoelaat is de check out en is een verlate check out mogelijk?
Onze check out tijd is van 07.30 uur tot uiterlijk 11.00 uur. Helaas is het niet mogelijk om een late check out te doen.

Hotelgids

Ga terug naar onze hotelgids

Wandelen

Ontdek en plan de beste wandelroutes in de omgeving

Musea

Verken en ontdek de Zandvoortse cultuur

Spanning & sensatie

Bekijk de spannende buitenactiviteiten in Zandvoort

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure